Real već zna ko će zamijeniti Anćelotija!

Veliki Zinedin Zidan biće novi trener madridskog Reala! Naravno, ne odmah. Ali aktuelni šampion Evrope lagano uvodi u sistem jednog od najboljih igrača svih vremena koji će, u dogledno vreme, preuzeti kormilo od Karla Ančelotija.

Fudbal 11.02.2015 | 10:40
Real već zna ko će zamijeniti Anćelotija!

Ovakav scenario mogao se i pretpostaviti, posebno jer je nakon prošlosezonske saradnje Zidana i Ančelotija Francuz otišao na klupu Kastilje (drugog tima Reala prim. aut.), a vatru je dodatno potpalila izjava druge igračke legende Kraljevića - Mičela.

Čovek koji je punih 14 godina (1982-1996) proveo u redovima velikana evropskog fudbala i za to vreme osvojio brojna timska i individualna priznanja, otkrio je da ne može sebe da vidi na klupi Reala, pošto klub već ima spremnog naslednika za popularnog Karleta.

"Ja neću biti sledeći trener Reala. Nije da nisam dovoljno kvalifikovan, već klub priprema Zinedina Zidana da jednog dana nasledi Anćelotija. Karlo je idealan trener za Real, radio je sa velikim fudbalskim imenima i ljudima poput Berluskonija i Abramoviča i uvek tačno zna šta radi", rekao je Mičel, koji je nedavno dobio otkaz na mestu trenera Olimpijakosa.

"Vlasnik kluba je želeo promene i ja sam to prihvatio. Žao mi je što nisam uspeo da završim svoj posao u klubu. Mislim da sam dobro radio poslednje dve godine, ali moram da se pomirim sa sudbinom".

Komentari / 0

Ostavite komentar