Ћаласан: Звезди нећу опростити ни евро!

Нова главобоља за челнике Црвене звезде! Гжегож Броновицки је исплаћен, измирен је и друг према Асанте Котоку за Натанијела Асамоу, али нова финансијска мука куца на врата стадиона Рајко Митић. 

Фудбал 11.02.2015 | 10:20
Ћаласан: Звезди нећу опростити ни евро!

Познати менаџер Милан Ћаласан у интервјуу за Вечерње новости тврди да неће Црвеној звезди опростити ни евро од 2.500.000 евра колико му се дугује за проценат у трансферу Николе Жигића.
"Доста је било чекања, ја сам Звезди донео 12,5 милиона евра, а сада сви кажу, много је два и по милиона које они мени дугују. Није много, поготово када се сагледа колико година је прошло", категорички ће Ћаласан у интервјуу за Новости у којем подсећа да Звезди није зарадио само на Жигићу, већ и на продајама Владимира Стојковића, па Ардијана Ђокаја...
"Сви заборављају колико сам новца унео у касу клуба са ’Маракане’. Мењају се управе, долазе нови и нови људи, а нико ме не бренује. Као да ми ништа не дугују. Очигледно је да им не пада на памет да ми исплате тај новац".

Ћаласан каже да га највише боли што му се већ годинама нико не јавља, иако он до сада није Звезди правио проблеме иако је, како тврди, могао да "стопира неки инострани трансфер" и иако је само на адвокате наводно већ потрошио 500.000 евра.

Загребачки Јутарњи лист пренео је раније и Ћаласанову изјаву да би могао дуг прода неком инвестиционом фонду, који би могао да се наплати преко стадиона на Топчидерском брду?
"То је само једна од могућности, видећу да ли је и најбоља. Мој адвокатски тим ради на томе, ускоро ћу тачно знати које потезе ћу повући. У сваком случају, дара је поодавно превршила меру и ја нећу да чекам више ни минут, овога пута идем до краја. У Звезди ће с тим морати да се помире и суоче", закључио је Ћаласан.

Генерални директор Звезде Звездан Терзић је претње о добијању “комада стадиона“ назвао нереалним, али је позвао Ћаласана да се јави како би две стране пронашле заједнички језик.

Коментари / 0

Оставите коментар