Ćalasan: Zvezdi neću oprostiti ni evro!

Nova glavobolja za čelnike Crvene zvezde! Gžegož Bronovicki je isplaćen, izmiren je i drug prema Asante Kotoku za Natanijela Asamou, ali nova finansijska muka kuca na vrata stadiona Rajko Mitić. 

Fudbal 11.02.2015 | 10:20
Ćalasan: Zvezdi neću oprostiti ni evro!

Poznati menadžer Milan Ćalasan u intervjuu za Večernje novosti tvrdi da neće Crvenoj zvezdi oprostiti ni evro od 2.500.000 evra koliko mu se duguje za procenat u transferu Nikole Žigića.
"Dosta je bilo čekanja, ja sam Zvezdi doneo 12,5 miliona evra, a sada svi kažu, mnogo je dva i po miliona koje oni meni duguju. Nije mnogo, pogotovo kada se sagleda koliko godina je prošlo", kategorički će Ćalasan u intervjuu za Novosti u kojem podseća da Zvezdi nije zaradio samo na Žigiću, već i na prodajama Vladimira Stojkovića, pa Ardijana Đokaja...
"Svi zaboravljaju koliko sam novca uneo u kasu kluba sa ’Marakane’. Menjaju se uprave, dolaze novi i novi ljudi, a niko me ne brenuje. Kao da mi ništa ne duguju. Očigledno je da im ne pada na pamet da mi isplate taj novac".

Ćalasan kaže da ga najviše boli što mu se već godinama niko ne javlja, iako on do sada nije Zvezdi pravio probleme iako je, kako tvrdi, mogao da "stopira neki inostrani transfer" i iako je samo na advokate navodno već potrošio 500.000 evra.

Zagrebački Jutarnji list preneo je ranije i Ćalasanovu izjavu da bi mogao dug proda nekom investicionom fondu, koji bi mogao da se naplati preko stadiona na Topčiderskom brdu?
"To je samo jedna od mogućnosti, videću da li je i najbolja. Moj advokatski tim radi na tome, uskoro ću tačno znati koje poteze ću povući. U svakom slučaju, dara je poodavno prevršila meru i ja neću da čekam više ni minut, ovoga puta idem do kraja. U Zvezdi će s tim morati da se pomire i suoče", zaključio je Ćalasan.

Generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić je pretnje o dobijanju “komada stadiona“ nazvao nerealnim, ali je pozvao Ćalasana da se javi kako bi dve strane pronašle zajednički jezik.

Komentari / 0

Ostavite komentar