Скупо плаћено понижавање Реала!

Победа од 4:0 у дербију Мадрида могла би скупо да кошта првака Шпаније у наредним утакмицама у Примери и Лиги шампиона.

Фудбал 10.02.2015 | 20:20
Скупо плаћено понижавање Реала!

Еуфорија је прошла, остали су проблеми.

Тренер шампиона Шпаније, Дијего Симеоне, повео је Атлетико Мадрид до историјске победе над Реалом у дербију престонице, било је 4:0, међутим сада ће бити на великим проблемима да губитке из тог рата на "Висенте Калдерону" што пре санира.

Атлетико је из меча изашао са тројицом повређених и двојицом суспендованих играча, што ће "Чолу" отежати припрему за гостовање у Вигу наредног викенда, а потом и тренинг пре прве утакмице осмине финала Лиге шампиона са Бајером из Леверкузена. На страну што у истом периоду црвено-бели играју са Алмеријом и Севиљом у Примери.

Хорхе "Коке" Ресуресион задобио је повреду бутног мишића леве ноге и највероватније неће моћи да наступи ни на једној од поменуте четири утакмице. Његова замена, Саул Нигез, који је постигао спектакуларан гол маказицама, за 2:0 у мечу са Реалом, задобио је повреду колена и период опоравка код њега тек ће бити утврђен, док је штопер Дијего Годин "дерби Мадрилењо" одиграо са поломљеним носем.

Ако буде играо у Вигу, мораће то да уради са заштитном маском.

Нису само повреде стигле Атлети, већ и суспензије. Арда Туран и Раул Гарсија, тандем који држи средину терена у Симеонеовом тиму, накупио је довољно жутих картона да утакмицу на "Балаидосу" посматра са трибина.

Коментари / 0

Оставите коментар