Skupo plaćeno ponižavanje Reala!

Pobeda od 4:0 u derbiju Madrida mogla bi skupo da košta prvaka Španije u narednim utakmicama u Primeri i Ligi šampiona.

Fudbal 10.02.2015 | 20:20
Skupo plaćeno ponižavanje Reala!

Euforija je prošla, ostali su problemi.

Trener šampiona Španije, Dijego Simeone, poveo je Atletiko Madrid do istorijske pobede nad Realom u derbiju prestonice, bilo je 4:0, međutim sada će biti na velikim problemima da gubitke iz tog rata na "Visente Kalderonu" što pre sanira.

Atletiko je iz meča izašao sa trojicom povređenih i dvojicom suspendovanih igrača, što će "Čolu" otežati pripremu za gostovanje u Vigu narednog vikenda, a potom i trening pre prve utakmice osmine finala Lige šampiona sa Bajerom iz Leverkuzena. Na stranu što u istom periodu crveno-beli igraju sa Almerijom i Seviljom u Primeri.

Horhe "Koke" Resuresion zadobio je povredu butnog mišića leve noge i najverovatnije neće moći da nastupi ni na jednoj od pomenute četiri utakmice. Njegova zamena, Saul Nigez, koji je postigao spektakularan gol makazicama, za 2:0 u meču sa Realom, zadobio je povredu kolena i period oporavka kod njega tek će biti utvrđen, dok je štoper Dijego Godin "derbi Madrilenjo" odigrao sa polomljenim nosem.

Ako bude igrao u Vigu, moraće to da uradi sa zaštitnom maskom.

Nisu samo povrede stigle Atleti, već i suspenzije. Arda Turan i Raul Garsija, tandem koji drži sredinu terena u Simeoneovom timu, nakupio je dovoljno žutih kartona da utakmicu na "Balaidosu" posmatra sa tribina.

Komentari / 0

Ostavite komentar