ЦР7: Сви знају ко ће бити шампион - МИ!

Најбољи фудбалер света није се потресао ни због критика који се односе на његову игру у поразу од 4:0 од Атлетика, ни везаних за то што је после утакмице правио рођенданску журку.

Фудбал 10.02.2015 | 19:40
ЦР7: Сви знају ко ће бити шампион - МИ!

Званично најбољи фудбалер света Кристијано Роналдо рекао је да је уверен да ће његов клуб Реал Мадрид освојити титулу шампиона Шпаније.
"По мом мишљењу, бољи смо од Атлетико Мадрида и то је требало да покажемо на терену. Сигуран сам да ћемо на крају освојити Примеру", рекао је Кристијано Роналдо шпанским медијима.

Реал је у суботу декласиран од градског ривала са 4:0 и после 22. кола је и даље први на табели са 54 бода, али само једним више од Барселоне, а четири од актуелног шампиона Атлетика.

Европски шампион Реал жели прву титулу у Примери после три сезоне, а мадридски клуб је био на добром путу после серије од 12 узастопних победа у првом делу сезоне.

Ипак, за викенд је умањена Реалова предност од четири бода над Барселоном, с обзиром на то да је каталонски клуб био убедљив против Атлетик Билбаа и победио са 5:2.

"То је дан за заборав, али смо и даље на врху и борићемо се до самог краја. Ову утакмицу морамо да оставимо иза нас јер Реал Мадрид не може од свакога да изгуби 4:0", казао је Кристијано Роналдо.

Роналдо је прошлог четвртка напунио 30 година, а фудбалер је критикован у јавности и међу навијачима јер је недуго после пораза од Атлетика у јавности изашао снимак прославе чији је био домаћин.

У одбрану капитену португалски репрезентације стао је његов менаџер Жорж Мендеш, којие је рекао да је Роналдо био "очајан после пораза" и да су људи "два сата покушавали да га утеше".

"Његова рођенданска журка организована је пре више од месец дана, а сада му је само дошла породица из иностранства. Није желео да то откаже из поштовања према тим људима", рекао је Мендеш.

Кристијано Роналдо је ове сезоне најбољи стрелац Примере са 28 голова у 19 утакмица, али је на мети критика због црвеног картона због којег је суспендован две утакмице на сусрету са Кордобом, као и лошег наступа у дуелу са Атлетиком.

Коментари / 0

Оставите коментар