CR7: Svi znaju ko će biti šampion - MI!

Najbolji fudbaler sveta nije se potresao ni zbog kritika koji se odnose na njegovu igru u porazu od 4:0 od Atletika, ni vezanih za to što je posle utakmice pravio rođendansku žurku.

Fudbal 10.02.2015 | 19:40
CR7: Svi znaju ko će biti šampion - MI!

Zvanično najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo rekao je da je uveren da će njegov klub Real Madrid osvojiti titulu šampiona Španije.
"Po mom mišljenju, bolji smo od Atletiko Madrida i to je trebalo da pokažemo na terenu. Siguran sam da ćemo na kraju osvojiti Primeru", rekao je Kristijano Ronaldo španskim medijima.

Real je u subotu deklasiran od gradskog rivala sa 4:0 i posle 22. kola je i dalje prvi na tabeli sa 54 boda, ali samo jednim više od Barselone, a četiri od aktuelnog šampiona Atletika.

Evropski šampion Real želi prvu titulu u Primeri posle tri sezone, a madridski klub je bio na dobrom putu posle serije od 12 uzastopnih pobeda u prvom delu sezone.

Ipak, za vikend je umanjena Realova prednost od četiri boda nad Barselonom, s obzirom na to da je katalonski klub bio ubedljiv protiv Atletik Bilbaa i pobedio sa 5:2.

"To je dan za zaborav, ali smo i dalje na vrhu i borićemo se do samog kraja. Ovu utakmicu moramo da ostavimo iza nas jer Real Madrid ne može od svakoga da izgubi 4:0", kazao je Kristijano Ronaldo.

Ronaldo je prošlog četvrtka napunio 30 godina, a fudbaler je kritikovan u javnosti i među navijačima jer je nedugo posle poraza od Atletika u javnosti izašao snimak proslave čiji je bio domaćin.

U odbranu kapitenu portugalski reprezentacije stao je njegov menadžer Žorž Mendeš, kojie je rekao da je Ronaldo bio "očajan posle poraza" i da su ljudi "dva sata pokušavali da ga uteše".

"Njegova rođendanska žurka organizovana je pre više od mesec dana, a sada mu je samo došla porodica iz inostranstva. Nije želeo da to otkaže iz poštovanja prema tim ljudima", rekao je Mendeš.

Kristijano Ronaldo je ove sezone najbolji strelac Primere sa 28 golova u 19 utakmica, ali je na meti kritika zbog crvenog kartona zbog kojeg je suspendovan dve utakmice na susretu sa Kordobom, kao i lošeg nastupa u duelu sa Atletikom.

Komentari / 0

Ostavite komentar