Златан опет ''држао буквицу'' новинару незналици!

„Како се осећаш после првог постигнутог гола у претходна два месеца“, питао је француски новинар, не знајући да је погрешио, јер је Златан био стрелац и пре две недеље у мечу са Сент Етјеном.

Фудбал 10.02.2015 | 13:40
Златан опет ''држао буквицу'' новинару незналици!

Златан Ибрахимовић је велики маг фудбалске игре, али је и прави ексцентрик, па није ретко да нам нека његова изјава упадне у око и слатко нас насмеје. Прошлог викенда је саиграчима забранио да причају са новинарима, а после ремија са Лионом је опет водио праву малу битку са представницима седме силе.

Наиме, један француски новинар га је питао како се осећа после првог гола који је у лиги постигао још од децембра. Златан се зачудио толиким незнањем нашег колеге.
„А Сент Етјен? Молим те, пријатељу, стани. Ако не знаш информацију, не причај са мном“, рекао је Ибра и отишао без освртања са осмехом од ува до ува.

Да подсетимо, он је постигао гол из пенала, који је морао да буде поновљен јер је Антони Лопес као и увек, излетео неколико корака, а две недеље раније је савладао и голмана Сент Етјена.

Када је шведски нападач у питању, ништа нас не може изненадити, а колегама саветујемо да се стварно мало боље информишу када разговарају са овако захтевним саговорником.

Коментари / 0

Оставите коментар