Zlatan opet ''držao bukvicu'' novinaru neznalici!

„Kako se osećaš posle prvog postignutog gola u prethodna dva meseca“, pitao je francuski novinar, ne znajući da je pogrešio, jer je Zlatan bio strelac i pre dve nedelje u meču sa Sent Etjenom.

Fudbal 10.02.2015 | 13:40
Zlatan opet ''držao bukvicu'' novinaru neznalici!

Zlatan Ibrahimović je veliki mag fudbalske igre, ali je i pravi ekscentrik, pa nije retko da nam neka njegova izjava upadne u oko i slatko nas nasmeje. Prošlog vikenda je saigračima zabranio da pričaju sa novinarima, a posle remija sa Lionom je opet vodio pravu malu bitku sa predstavnicima sedme sile.

Naime, jedan francuski novinar ga je pitao kako se oseća posle prvog gola koji je u ligi postigao još od decembra. Zlatan se začudio tolikim neznanjem našeg kolege.
„A Sent Etjen? Molim te, prijatelju, stani. Ako ne znaš informaciju, ne pričaj sa mnom“, rekao je Ibra i otišao bez osvrtanja sa osmehom od uva do uva.

Da podsetimo, on je postigao gol iz penala, koji je morao da bude ponovljen jer je Antoni Lopes kao i uvek, izleteo nekoliko koraka, a dve nedelje ranije je savladao i golmana Sent Etjena.

Kada je švedski napadač u pitanju, ništa nas ne može iznenaditi, a kolegama savetujemo da se stvarno malo bolje informišu kada razgovaraju sa ovako zahtevnim sagovornikom.

Komentari / 0

Ostavite komentar