ПЛ: Могу ли Спурси, након Тобџија, да сруше и Редсе?!

Нема предаха у Премијер лиги. Бар не оног каквог имају, рецимо, овдашњи фудбалери. У уторак се наставља надметање за најважнију титулу на Острву, а један од дербија игра се на Енфилду где се, од 21 сат, у 25. колу, састају Ливерпул и Тотенхем.

Фудбал 10.02.2015 | 09:00
ПЛ: Могу ли Спурси, након Тобџија, да сруше и Редсе?!

Након неубедљивих 0:0 против Евертона, црвени ће морати да одиграју много боље ако мисле да савладају Тотенхем. Оно што им даје наду је чињеница да имају одличан учинак против певаца у претходним мечевима, а и славили су на Вајт Харт Лејну у првом делу сезоне.

Укупно, на претходних пет мечева, Ливерпул има две победе, два ремија и један пораз. Они су тренутно четири бода иза Тотенхема и победа у овом дуелу би га аутоматски вратила у борбу за место у Лиги шампиона. На овом сусрету Брендан Роџерс неће моћи да рачуна на Адама Лалану, Лукаса Леиву, Лазара Марковића и Џона Фланагана.

Са друге стране, Тотенхем је победио екипу Арсенала у дербију северног Лондона. Јунак је, сада већ по обичају, био Хари Кејн. Укупно, на претходних пет мечева, певци имају три победе, један реми и један пораз. Једини их је савладао Лестер у ФА купу.

Занимљиво је да и једне и друге ускоро очекују борбе у Лиги Европе, Ливерпул игра против Бешикташа, док ће се Тотенхем супротставити Фјорентини.

Премијер лига, 25. коло
Уторак:
20.45 Арсенал - Лестер сити
20.45 Хал сити - Астон Вила
20.45 Сандерленд - Квинс парк ренџерс
21.00 Ливерпул - Тотенхем Хотспур

Среда:
20.45 Челси - Евертон
20.45 Манчестер јунајтед - Барнли
20.45 Саутемптон - Вест Хем јунајтед
20.45 Стоук сити - Манчестер сити
21.00 Кристал Палас - Њукасл јунајтед
20.45 Вест Бромвич Албион - Свонси сити

Коментари / 0

Оставите коментар