PL: Mogu li Spursi, nakon Tobdžija, da sruše i Redse?!

Nema predaha u Premijer ligi. Bar ne onog kakvog imaju, recimo, ovdašnji fudbaleri. U utorak se nastavlja nadmetanje za najvažniju titulu na Ostrvu, a jedan od derbija igra se na Enfildu gde se, od 21 sat, u 25. kolu, sastaju Liverpul i Totenhem.

Fudbal 10.02.2015 | 09:00
PL: Mogu li Spursi, nakon Tobdžija, da sruše i Redse?!

Nakon neubedljivih 0:0 protiv Evertona, crveni će morati da odigraju mnogo bolje ako misle da savladaju Totenhem. Ono što im daje nadu je činjenica da imaju odličan učinak protiv pevaca u prethodnim mečevima, a i slavili su na Vajt Hart Lejnu u prvom delu sezone.

Ukupno, na prethodnih pet mečeva, Liverpul ima dve pobede, dva remija i jedan poraz. Oni su trenutno četiri boda iza Totenhema i pobeda u ovom duelu bi ga automatski vratila u borbu za mesto u Ligi šampiona. Na ovom susretu Brendan Rodžers neće moći da računa na Adama Lalanu, Lukasa Leivu, Lazara Markovića i Džona Flanagana.

Sa druge strane, Totenhem je pobedio ekipu Arsenala u derbiju severnog Londona. Junak je, sada već po običaju, bio Hari Kejn. Ukupno, na prethodnih pet mečeva, pevci imaju tri pobede, jedan remi i jedan poraz. Jedini ih je savladao Lester u FA kupu.

Zanimljivo je da i jedne i druge uskoro očekuju borbe u Ligi Evrope, Liverpul igra protiv Bešiktaša, dok će se Totenhem suprotstaviti Fjorentini.

Premijer liga, 25. kolo
Utorak:
20.45 Arsenal - Lester siti
20.45 Hal siti - Aston Vila
20.45 Sanderlend - Kvins park rendžers
21.00 Liverpul - Totenhem Hotspur

Sreda:
20.45 Čelsi - Everton
20.45 Mančester junajted - Barnli
20.45 Sautempton - Vest Hem junajted
20.45 Stouk siti - Mančester siti
21.00 Kristal Palas - Njukasl junajted
20.45 Vest Bromvič Albion - Svonsi siti

Komentari / 0

Ostavite komentar