Алекс Марић стиже у Партизан?!

Искусни центар могао би да обуче дрес српског шампиона по други пут у каријери...

Кошарка 09.02.2015 | 21:20
Алекс Марић стиже у Партизан?!

Обострана жеља постоји, фали само егзекуција! После фијаска који је Партизан недавно доживео са Ђорђем Гагићем, српски шампион већ наредне недеље могао би да добије велико појачање пред завршне битке у Јадранској лиги и Суперлиги Србије! У питању је Алекс Марић, који се налази у позицији да појача редове црно-белих по други пут у пребогатој каријери!

Ове сезоне већ се помињало да би аустралијски центар српских корена могао да заигра за чету Душка Вујошевића, и то после одласка из Макабија, али је Марић заиграо за Галатасарај. Међутим, наредне недеље прекаљеном центру истиче други краткорочни уговор који има ове сезоне, па је сада прича о повратку у Хумску далеко реалнија! Према нашим, незваничним сазнањима, обострана жеља постоји, али је за сада све само у домену приче. Тренер Галатасараја Ергин Атаман недавно је открио да клуб неће продужавати сарадњу са Марићем, а с обзиром да је Партизану преко потребан центар, миљеник Гробара би могао врло лако да се одлучи да поново заигра за вољени клуб.

Подсетимо, Марић је дрес Партизана носио у сезони 2009/10, једној од најбољих у новијој клупској историји. Црно-бели су тада освојили триплу круну (Јадранска лига, Куп Радивоја Кораћа, Суперлига Србије), а као шлаг на торту дошао је Фајнал фор у Паризу, где је Партизану место у финалу промакло у трилер завршници сусрета са Олимпијакосом... Марић је у том периоду од готово анонимног играча постао један од најтраженијих играча Европе и званично најкориснији играч Евролиге.

Коментари / 0

Оставите коментар