Aleks Marić stiže u Partizan?!

Iskusni centar mogao bi da obuče dres srpskog šampiona po drugi put u karijeri...

Košarka 09.02.2015 | 21:20
Aleks Marić stiže u Partizan?!

Obostrana želja postoji, fali samo egzekucija! Posle fijaska koji je Partizan nedavno doživeo sa Đorđem Gagićem, srpski šampion već naredne nedelje mogao bi da dobije veliko pojačanje pred završne bitke u Jadranskoj ligi i Superligi Srbije! U pitanju je Aleks Marić, koji se nalazi u poziciji da pojača redove crno-belih po drugi put u prebogatoj karijeri!

Ove sezone već se pominjalo da bi australijski centar srpskih korena mogao da zaigra za četu Duška Vujoševića, i to posle odlaska iz Makabija, ali je Marić zaigrao za Galatasaraj. Međutim, naredne nedelje prekaljenom centru ističe drugi kratkoročni ugovor koji ima ove sezone, pa je sada priča o povratku u Humsku daleko realnija! Prema našim, nezvaničnim saznanjima, obostrana želja postoji, ali je za sada sve samo u domenu priče. Trener Galatasaraja Ergin Ataman nedavno je otkrio da klub neće produžavati saradnju sa Marićem, a s obzirom da je Partizanu preko potreban centar, miljenik Grobara bi mogao vrlo lako da se odluči da ponovo zaigra za voljeni klub.

Podsetimo, Marić je dres Partizana nosio u sezoni 2009/10, jednoj od najboljih u novijoj klupskoj istoriji. Crno-beli su tada osvojili triplu krunu (Jadranska liga, Kup Radivoja Koraća, Superliga Srbije), a kao šlag na tortu došao je Fajnal for u Parizu, gde je Partizanu mesto u finalu promaklo u triler završnici susreta sa Olimpijakosom... Marić je u tom periodu od gotovo anonimnog igrača postao jedan od najtraženijih igrača Evrope i zvanično najkorisniji igrač Evrolige.

Komentari / 0

Ostavite komentar