Видео: Горело је небо над Солуном!

Погледајте спектакуларну атмосферу са Тумба стадиона! Када се састану ПАОК и Олимпијакос једно је сигурно-спектакл на трибинама је загарантован.

Фудбал 09.02.2015 | 19:40
Видео: Горело је небо над Солуном!

Иако је тим из Солуна серијом лоших резултата дозволио омраженом ривалу да му помогне огромних девет бодова, навијачи ПАОК-а су на стадиону Тумба направили спектаклуарну атмосферу.

Припадници навијаче групе ГАТЕ 4 приликом изласка на терен играча оба тима запалили су неколико стотина бакљи. Небо над Солуном је горело... Гледајте и уживајте...

Тим Луке Миливојевића, ипак је после меча, сачувао огромну бодовну предност.

Вечити шампион Грчке ће то и остати! Шампањац резервисан за велике прославе може већ да се хлади у Пиреју, пошто је Олимпијакос ремијем без голова на гостовању ПАОК-у сачувао пет бодова предности уз утакмицу мање.

За разлику од првог меча на Караискакију када смо видели фестивал лепих голова и потеза, у Солуну су најболљи грчки тимови демонстрирали борбу типичну за велике дербије. Оба тима су чекала грешку ривала, а на крају је велики бод освојио Олимпијакос.Виђено је чак девет жутих картона

За госте је од 74.минута играо потенцијални репрезентативац Србије Лука Миливојевић. Треба, ли, помињати да је меч одигран у лудој атмосфери. Омражене навијачке групе су се сукобиле пре меча на стадиону Тумба, а било је и повређених.

Коментари / 0

Оставите коментар