Video: Gorelo je nebo nad Solunom!

Pogledajte spektakularnu atmosferu sa Tumba stadiona! Kada se sastanu PAOK i Olimpijakos jedno je sigurno-spektakl na tribinama je zagarantovan.

Fudbal 09.02.2015 | 19:40
Video: Gorelo je nebo nad Solunom!

Iako je tim iz Soluna serijom loših rezultata dozvolio omraženom rivalu da mu pomogne ogromnih devet bodova, navijači PAOK-a su na stadionu Tumba napravili spektakluarnu atmosferu.

Pripadnici navijače grupe GATE 4 prilikom izlaska na teren igrača oba tima zapalili su nekoliko stotina baklji. Nebo nad Solunom je gorelo... Gledajte i uživajte...

Tim Luke Milivojevića, ipak je posle meča, sačuvao ogromnu bodovnu prednost.

Večiti šampion Grčke će to i ostati! Šampanjac rezervisan za velike proslave može već da se hladi u Pireju, pošto je Olimpijakos remijem bez golova na gostovanju PAOK-u sačuvao pet bodova prednosti uz utakmicu manje.

Za razliku od prvog meča na Karaiskakiju kada smo videli festival lepih golova i poteza, u Solunu su najbollji grčki timovi demonstrirali borbu tipičnu za velike derbije. Oba tima su čekala grešku rivala, a na kraju je veliki bod osvojio Olimpijakos.Viđeno je čak devet žutih kartona

Za goste je od 74.minuta igrao potencijalni reprezentativac Srbije Luka Milivojević. Treba, li, pominjati da je meč odigran u ludoj atmosferi. Omražene navijačke grupe su se sukobile pre meča na stadionu Tumba, a bilo je i povređenih.

Komentari / 0

Ostavite komentar