Секс афера у Манчестер Јунајтеду!

Клуб спроводи истрагу због тога што у свлачионици круже снимци једног играча "у акцији" у тоалету ноћног клуба.

Фудбал 09.02.2015 | 18:40
Секс афера у Манчестер Јунајтеду!

Шефови Манчестер јунајтеда покренули су интерну клупску истрагу и испитивали највеће звезде славног клуба због приче о томе да је један од фудбалера сниман док је имао секс са неименованом девојком у тоалету једног ноћног клуба.

Таблоид "Тхе Сун" објавио је да овај снимак "циркулише" у свлачионици и да га неколико играча има на својим мобилним телефонима. Додаје се да се на снимку види један од играча "у акцији" са девојком, до које је лист наводно успео да дође и чак добије изјаву.

Штавише, верује се да постоје два снимка насталих кришом, када је један од фудбалера успео неопажено да се издигне изнад зида кабине и сними саиграча у тренутку секса одозго, док се други подвукао испод и све снимио из жабље перспективе.

"Тхе Сун" тврди да је успео да дође и до девојке која је била са фудбалером у тоалету, да њен идентитет не жели да открије, али чак наводи изјаву:

"Убила сам се од плакања, али не желим да улазим у детаље".

Лист наводи да је ова девојка, наводно, "регуларно" присутна у клубовима када год играчи Манчестер јунајтеда излазе у град и да је позната многима од њих. Неименовани извор листа тврди да је она очајна због сазнања да је снимана и да жели да снимак никада не буде објављен.

Коментари / 0

Оставите коментар