Seks afera u Mančester Junajtedu!

Klub sprovodi istragu zbog toga što u svlačionici kruže snimci jednog igrača "u akciji" u toaletu noćnog kluba.

Fudbal 09.02.2015 | 18:40
Seks afera u Mančester Junajtedu!

Šefovi Mančester junajteda pokrenuli su internu klupsku istragu i ispitivali najveće zvezde slavnog kluba zbog priče o tome da je jedan od fudbalera sniman dok je imao seks sa neimenovanom devojkom u toaletu jednog noćnog kluba.

Tabloid "The Sun" objavio je da ovaj snimak "cirkuliše" u svlačionici i da ga nekoliko igrača ima na svojim mobilnim telefonima. Dodaje se da se na snimku vidi jedan od igrača "u akciji" sa devojkom, do koje je list navodno uspeo da dođe i čak dobije izjavu.

Štaviše, veruje se da postoje dva snimka nastalih krišom, kada je jedan od fudbalera uspeo neopaženo da se izdigne iznad zida kabine i snimi saigrača u trenutku seksa odozgo, dok se drugi podvukao ispod i sve snimio iz žablje perspektive.

"The Sun" tvrdi da je uspeo da dođe i do devojke koja je bila sa fudbalerom u toaletu, da njen identitet ne želi da otkrije, ali čak navodi izjavu:

"Ubila sam se od plakanja, ali ne želim da ulazim u detalje".

List navodi da je ova devojka, navodno, "regularno" prisutna u klubovima kada god igrači Mančester junajteda izlaze u grad i da je poznata mnogima od njih. Neimenovani izvor lista tvrdi da je ona očajna zbog saznanja da je snimana i da želi da snimak nikada ne bude objavljen.

Komentari / 0

Ostavite komentar