Партизан: Деби Балажица уз реми са Анжијем

"Парни ваљак" одиграо нерешено са Анжијем у петој провери на припремама у Турској. Следећи меч против Литекса.

Фудбал 09.02.2015 | 10:00
Партизан: Деби Балажица уз реми са Анжијем

Фудбалери Партизана играли су 2:2 са лидером руске Прве лиге Анжијем из Махачкале, у шестој контролној утакмици током зимских припрема, а петој у Белеку.

Комбиновани тим "парног ваљка" два пута је водио, али није успео да стигне до првог тријумфа у Турској. Стрелци за Партизан били су Никола Нинковић у 17. минуту из пенала и Ненад Маринковић у 36. Анжи је до изједначења стизао оба пута преко Леонарда да Силве, у 22. и 38. минуту из једанаестерца.

Тренер црно-белих Марко Николић дан после утакмице са Сарајевом, одлучио је да минутажу против Руса пружи играчима који је нису имали у суботу.

ПАРТИЗАН: Живковић, Маринковић (од 74′ Грбић), Н. Петровић, Стевановић, Балажиц (од 64′ Ћирковић), Марковић, Петровић Иван, Живковић Андрија, Нинковић, С. Илић, Којић (од 74′ Шапоњић).

Наредну проверу Партизан ће имати у уторак против Литекса. Остаје да се види са или без Данка Лазовића у екипу, с обзиром да су његов одлазак у Кину медији окарактерисали као дефинитиван.

Уколико Лазовић напусти црно-беле, Николић ће се суочити са новим проблемима, сигурно највећим од почетка припрема. Тим из Хумске су у прелазном року појачали "везиста" Стефан Бабовић и играчи одбране Иван Бандаловски и Грегор Балажиц.

Коментари / 0

Оставите коментар