Partizan: Debi Balažica uz remi sa Anžijem

"Parni valjak" odigrao nerešeno sa Anžijem u petoj proveri na pripremama u Turskoj. Sledeći meč protiv Liteksa.

Fudbal 09.02.2015 | 10:00
Partizan: Debi Balažica uz remi sa Anžijem

Fudbaleri Partizana igrali su 2:2 sa liderom ruske Prve lige Anžijem iz Mahačkale, u šestoj kontrolnoj utakmici tokom zimskih priprema, a petoj u Beleku.

Kombinovani tim "parnog valjka" dva puta je vodio, ali nije uspeo da stigne do prvog trijumfa u Turskoj. Strelci za Partizan bili su Nikola Ninković u 17. minutu iz penala i Nenad Marinković u 36. Anži je do izjednačenja stizao oba puta preko Leonarda da Silve, u 22. i 38. minutu iz jedanaesterca.

Trener crno-belih Marko Nikolić dan posle utakmice sa Sarajevom, odlučio je da minutažu protiv Rusa pruži igračima koji je nisu imali u subotu.

PARTIZAN: Živković, Marinković (od 74′ Grbić), N. Petrović, Stevanović, Balažic (od 64′ Ćirković), Marković, Petrović Ivan, Živković Andrija, Ninković, S. Ilić, Kojić (od 74′ Šaponjić).

Narednu proveru Partizan će imati u utorak protiv Liteksa. Ostaje da se vidi sa ili bez Danka Lazovića u ekipu, s obzirom da su njegov odlazak u Kinu mediji okarakterisali kao definitivan.

Ukoliko Lazović napusti crno-bele, Nikolić će se suočiti sa novim problemima, sigurno najvećim od početka priprema. Tim iz Humske su u prelaznom roku pojačali "vezista" Stefan Babović i igrači odbrane Ivan Bandalovski i Gregor Balažic.

Komentari / 0

Ostavite komentar