Миха: Ријешили смо ''случај Ето''!

Тренер Сампдорије потврдио да Камерунац конкурише за тим и једва чека да постигне први гол.

Фудбал 08.02.2015 | 12:00
Миха: Ријешили смо ''случај Ето''!

Дуго очекивани долазак Самуела Етоа у Сампдорије умало да се заврши неславно. Камерунац се не једном од првих тренинга у новом клубу замерио тренеру Синиши Михајловићу када је одбио да одради додатни тренинг и у једном тренутку је изгледало да је завршио епизоду у Ђенови тек што је она почела.

Данас је Михајловић потврдио да је неспоразум са искусним нападачом изглађен.
“Случај Ето је архивиран, све ја разјашњењо. Играће када буде потпуно спреман за то. Нисам имао намеру да направим неправду његовој великој каријери. Ето заправо никада није ни правио проблеме. Понаша се добро у групи, увек је насмејан и расположен. Када постигне први гол за Сампдорију, верујте ми да ћу ја бити срећнији од њега”, рекао је Михајловић.

Српски стручњак је истакао да додатним тренинзима нема намеру да кажњава играче, већ да је то метода која помаже обнављању поверења у екипи.
“Додатне тренинге не треба схватити као казну већ као помоћ и начин да се брже успоставе хармонија и баланс. Сигурно им нисам дао додатни тренинг јер сам хтео да их мучим. Имали смо тежак пораз од Торина и сматрао сам да је потребно да на тренинзима вратимо самопоуздање. Кривац за пораз смо и ја и екипа и све оно што се дешавало у клубу претходне ндеље током финиша прелазног рока. Зато нам је било потребно да проведемо додатно време заједно. На папиру, сада имамо јачу и комплетнију екипу, морамо то да докажемо и на терену”, поручио је Михајловић.

Коментари / 0

Оставите коментар