Miha: Riješili smo ''slučaj Eto''!

Trener Sampdorije potvrdio da Kamerunac konkuriše za tim i jedva čeka da postigne prvi gol.

Fudbal 08.02.2015 | 12:00
Miha: Riješili smo ''slučaj Eto''!

Dugo očekivani dolazak Samuela Etoa u Sampdorije umalo da se završi neslavno. Kamerunac se ne jednom od prvih treninga u novom klubu zamerio treneru Siniši Mihajloviću kada je odbio da odradi dodatni trening i u jednom trenutku je izgledalo da je završio epizodu u Đenovi tek što je ona počela.

Danas je Mihajlović potvrdio da je nesporazum sa iskusnim napadačom izglađen.
“Slučaj Eto je arhiviran, sve ja razjašnjenjo. Igraće kada bude potpuno spreman za to. Nisam imao nameru da napravim nepravdu njegovoj velikoj karijeri. Eto zapravo nikada nije ni pravio probleme. Ponaša se dobro u grupi, uvek je nasmejan i raspoložen. Kada postigne prvi gol za Sampdoriju, verujte mi da ću ja biti srećniji od njega”, rekao je Mihajlović.

Srpski stručnjak je istakao da dodatnim treninzima nema nameru da kažnjava igrače, već da je to metoda koja pomaže obnavljanju poverenja u ekipi.
“Dodatne treninge ne treba shvatiti kao kaznu već kao pomoć i način da se brže uspostave harmonija i balans. Sigurno im nisam dao dodatni trening jer sam hteo da ih mučim. Imali smo težak poraz od Torina i smatrao sam da je potrebno da na treninzima vratimo samopouzdanje. Krivac za poraz smo i ja i ekipa i sve ono što se dešavalo u klubu prethodne ndelje tokom finiša prelaznog roka. Zato nam je bilo potrebno da provedemo dodatno vreme zajedno. Na papiru, sada imamo jaču i kompletniju ekipu, moramo to da dokažemo i na terenu”, poručio je Mihajlović.

Komentari / 0

Ostavite komentar