Тест: Сарајево побједило Партизан!

Црно-бели на припремама доживели и трећи пораз. Од лидера Суперлиге боље Сарајево у Белеку.

Фудбал 07.02.2015 | 21:00
Тест: Сарајево побједило Партизан!

Фудбалери Сарајева победили су Партизан у контролној утакмици на припремама у Анталији и тако се реванширали "парном ваљку" за пораз идентичним резултатом од пре годину дана на истом месту, истим поводом.

У оба меча било је 1:0.

Гол одлуке постигао је искусни хрватски интернационалац Леон Бенко у 88. минуту.

Утакмица против екипе која се бори за титулу у Премијер лиги БиХ била је пета припремна за црно-беле. После бљеска у дуелу са Синђелићем (5:0) у Београду, тим Марка Николића вратио се лошим навикама стеченим у првој фази припрема у Белеку.

Партизан је доживео трећи пораз, уз један реми.

Шеф стручног штаба "парног ваљка" најавио је такмичарски Партизан, а то се могло закључити и по саставу, који ће, вероватно уз минималне корекције, пре свега са Грегором Балажицом у задњој линији, али и одређеним променама на средини терена, чинити окосницу Београђана у пролећном делу Суперлиге.

ПАРТИЗАН: Лукач, Бандаловски, Волков (46′ Н. Петровић), Ћирковић, Б. Илић, Дринчић, Брашанац, Грбић (65′ А. Живковић), Лазовић (78′ Нинковић), Бабовић (65′ С. Илић), Шкулетић.

Суперлига Србије наставља се 21. фебруара када ће Партизана у Хумској дочекати Вождовац. Црно-бели су први на табели са шест бодова више од Црвене звезде.

Партизан ће већ у недељу од 16 сати имати нову проверу, против Анжија.

Коментари / 0

Оставите коментар