Test: Sarajevo pobjedilo Partizan!

Crno-beli na pripremama doživeli i treći poraz. Od lidera Superlige bolje Sarajevo u Beleku.

Fudbal 07.02.2015 | 21:00
Test: Sarajevo pobjedilo Partizan!

Fudbaleri Sarajeva pobedili su Partizan u kontrolnoj utakmici na pripremama u Antaliji i tako se revanširali "parnom valjku" za poraz identičnim rezultatom od pre godinu dana na istom mestu, istim povodom.

U oba meča bilo je 1:0.

Gol odluke postigao je iskusni hrvatski internacionalac Leon Benko u 88. minutu.

Utakmica protiv ekipe koja se bori za titulu u Premijer ligi BiH bila je peta pripremna za crno-bele. Posle bljeska u duelu sa Sinđelićem (5:0) u Beogradu, tim Marka Nikolića vratio se lošim navikama stečenim u prvoj fazi priprema u Beleku.

Partizan je doživeo treći poraz, uz jedan remi.

Šef stručnog štaba "parnog valjka" najavio je takmičarski Partizan, a to se moglo zaključiti i po sastavu, koji će, verovatno uz minimalne korekcije, pre svega sa Gregorom Balažicom u zadnjoj liniji, ali i određenim promenama na sredini terena, činiti okosnicu Beograđana u prolećnom delu Superlige.

PARTIZAN: Lukač, Bandalovski, Volkov (46′ N. Petrović), Ćirković, B. Ilić, Drinčić, Brašanac, Grbić (65′ A. Živković), Lazović (78′ Ninković), Babović (65′ S. Ilić), Škuletić.

Superliga Srbije nastavlja se 21. februara kada će Partizana u Humskoj dočekati Voždovac. Crno-beli su prvi na tabeli sa šest bodova više od Crvene zvezde.

Partizan će već u nedelju od 16 sati imati novu proveru, protiv Anžija.

Komentari / 0

Ostavite komentar