Тумба као Џаја '87. - има петогодишњи план!

„Најлакше је рећи хоћемо титулу и пласман у Лигу шампиона, али такве речи су утопија“, поручио потпредседник црно-белих.

Фудбал 07.02.2015 | 22:20
Тумба као Џаја '87. - има петогодишњи план!

Потпредседник Партизана Љубиша Тумбаковић жели да понови подухват Драгана Џајића. Наиме, легендарни Џајић је још 1987.године направио петогодишњи план опоравка клуба који је крунисан четири лета касније када је Црвена звезда покорила Европу.

Сада сличан потез најављују у Хумској. Истина, није циљ освајање Лиге шампиона , али искусни стручњак тврди да ће руководство црно-белих у експресном року направити селекцију тренера и играча.
„Имам идеју да петогодишњим планом направимо искорак напред. На том пројкету, уз мене ће бити ангажован и спортски директор Драган Ћирић. Идеја је да направимо селекцију тренера и играча и да у догледно време Партизан осети плодове тог рада. Најлакше је рећи хоћемо одмах титулу и пласман у Лигу шампиона. А Партизан је јесенас у Лиги Европе постигао сам један гол. Такав план обична је утопија, ништа више“, рекао је Љубиша Тумбаковић за Журнал.

У Хумској се претходних дана све вртело око Данила Пантића. Суперталентовани везиста је одбио да продужи уговор са Партизаом, одлучивши се да паузира шесет месеци, а затим се пресели у Челси.
„Пантић је највише грешка менаџера, мањим делом и родитеља. Најмање је крив што одлази из Партизана у невреме, и на неприкладан начин. Бојим се да је последњих дана изговорио речи које нису његове. Партизану није потребан такав рат и не важи правило да су сви менаџери „нужно зло“. Борићемо се да Партизан у догледно време продаје кога хоће, а незато што мора“, јасан је Тумбаковић.

Коментари / 0

Оставите коментар