Tumba kao Džaja '87. - ima petogodišnji plan!

„Najlakše je reći hoćemo titulu i plasman u Ligu šampiona, ali takve reči su utopija“, poručio potpredsednik crno-belih.

Fudbal 07.02.2015 | 22:20
Tumba kao Džaja '87. - ima petogodišnji plan!

Potpredsednik Partizana Ljubiša Tumbaković želi da ponovi poduhvat Dragana Džajića. Naime, legendarni Džajić je još 1987.godine napravio petogodišnji plan oporavka kluba koji je krunisan četiri leta kasnije kada je Crvena zvezda pokorila Evropu.

Sada sličan potez najavljuju u Humskoj. Istina, nije cilj osvajanje Lige šampiona , ali iskusni stručnjak tvrdi da će rukovodstvo crno-belih u ekspresnom roku napraviti selekciju trenera i igrača.
„Imam ideju da petogodišnjim planom napravimo iskorak napred. Na tom projketu, uz mene će biti angažovan i sportski direktor Dragan Ćirić. Ideja je da napravimo selekciju trenera i igrača i da u dogledno vreme Partizan oseti plodove tog rada. Najlakše je reći hoćemo odmah titulu i plasman u Ligu šampiona. A Partizan je jesenas u Ligi Evrope postigao sam jedan gol. Takav plan obična je utopija, ništa više“, rekao je Ljubiša Tumbaković za Žurnal.

U Humskoj se prethodnih dana sve vrtelo oko Danila Pantića. Supertalentovani vezista je odbio da produži ugovor sa Partizaom, odlučivši se da pauzira šeset meseci, a zatim se preseli u Čelsi.
„Pantić je najviše greška menadžera, manjim delom i roditelja. Najmanje je kriv što odlazi iz Partizana u nevreme, i na neprikladan način. Bojim se da je poslednjih dana izgovorio reči koje nisu njegove. Partizanu nije potreban takav rat i ne važi pravilo da su svi menadžeri „nužno zlo“. Borićemo se da Partizan u dogledno vreme prodaje koga hoće, a nezato što mora“, jasan je Tumbaković.

Komentari / 0

Ostavite komentar