Шкулетић: Не жалим што сам остао

Нападач Партизана Петар Шкулетић рекао је да му није жао што није ове зиме напустио ’црно-беле’, за које каже да немају разлога да се било кога прате.

Фудбал 08.02.2015 | 18:00
Шкулетић: Не жалим што сам остао

Шкулетић је на 15 утакмица у јесењем делу сезоне постигао 14 голова и за њега су се интересовали бројни клубови, међу којима и француски Лил.

Иако је прелазак 24-годишњег фудбалера био скоро готова ствар, управа је стопирала тај трансфер, а потом разматрала опцију да га прода, Шкулетић ће у током пролећа носити дрес лидера Јелен Суперлиге Србије.

“Није први пут да ми се нешто тако дешава у каријери, с тим што је сада ситуација била специфична, јер су у игри били велики клубови са запада, па и истока и озбиљан новац. Можда не бих ни губио баланс да натезање није трајало толико дуго”, рекао је Шкулетић за „Спорт”, “Практично од првог дана сам доспео у жижу јавности, био на корак од Лила, па је све стало. Таман сам прешао преко тога и помирио се са останком, поново је почела прича и понудама, па се и клуб огласио и рекао да могу да идем уколико неко ‘истресе’ одређену своту новца. Све се опет„завртело и трајало до последњег дана прелазног рока. Било ми је јасно да је клуб одбијао неке понуде и да дефинитивно остајем”.

Нападач клуба из Хумске истиче да је сада у потпуности концентрисан на Партизан и да циља ‘дуплу круну’.

“Када се све завршило као да сам постао други човек. Нити размишљам о одласку, нити жалим што се то није догодило. Ко зна зашто је то добро. Партизан је мој једини интерес и концентрисан сам само на то да допринесем клубу колико год више могу. Желим да освојим титулу и не само то, већ желим и трофеј у Купу, дуплу круну, која ће ставити тачку на успешну сезону”, нагласио је Шкулетић.

Партизан други део сезоне дочекује са шест бодова предности у односу на Црвену звезду, а Шкулетић наглашава да су сви у редовима ‘црно-белих’ свесни да су тек на пола пута.

“Тек смо на пола пута, иако је предност од шест бодова заиста добра. Но, ништа не гарантује уколико не будемо фокусирани на крајњи циљ. И, сматрам да није само Црвена звезда такмац за титулу, ту су Војводина и још неколико тимова, који ће сигурно кројити табелу. Добра околност по нас је и чињеница да нам распоред прилично иде на руку, пошто већину мечева играмо у Београду, али најбитније је да све неизвесности решавамо на терену, правим односном према игри и дресу који носимо. Уколико испунимо тај услов, немамо разлога никога да се плашимо”, јасан је Шкулетић.

Коментари / 0

Оставите коментар