Škuletić: Ne žalim što sam ostao

Napadač Partizana Petar Škuletić rekao je da mu nije žao što nije ove zime napustio ’crno-bele’, za koje kaže da nemaju razloga da se bilo koga prate.

Fudbal 08.02.2015 | 18:00
Škuletić: Ne žalim što sam ostao

Škuletić je na 15 utakmica u jesenjem delu sezone postigao 14 golova i za njega su se interesovali brojni klubovi, među kojima i francuski Lil.

Iako je prelazak 24-godišnjeg fudbalera bio skoro gotova stvar, uprava je stopirala taj transfer, a potom razmatrala opciju da ga proda, Škuletić će u tokom proleća nositi dres lidera Jelen Superlige Srbije.

“Nije prvi put da mi se nešto tako dešava u karijeri, s tim što je sada situacija bila specifična, jer su u igri bili veliki klubovi sa zapada, pa i istoka i ozbiljan novac. Možda ne bih ni gubio balans da natezanje nije trajalo toliko dugo”, rekao je Škuletić za „Sport”, “Praktično od prvog dana sam dospeo u žižu javnosti, bio na korak od Lila, pa je sve stalo. Taman sam prešao preko toga i pomirio se sa ostankom, ponovo je počela priča i ponudama, pa se i klub oglasio i rekao da mogu da idem ukoliko neko ‘istrese’ određenu svotu novca. Sve se opet„zavrtelo i trajalo do poslednjeg dana prelaznog roka. Bilo mi je jasno da je klub odbijao neke ponude i da definitivno ostajem”.

Napadač kluba iz Humske ističe da je sada u potpunosti koncentrisan na Partizan i da cilja ‘duplu krunu’.

“Kada se sve završilo kao da sam postao drugi čovek. Niti razmišljam o odlasku, niti žalim što se to nije dogodilo. Ko zna zašto je to dobro. Partizan je moj jedini interes i koncentrisan sam samo na to da doprinesem klubu koliko god više mogu. Želim da osvojim titulu i ne samo to, već želim i trofej u Kupu, duplu krunu, koja će staviti tačku na uspešnu sezonu”, naglasio je Škuletić.

Partizan drugi deo sezone dočekuje sa šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, a Škuletić naglašava da su svi u redovima ‘crno-belih’ svesni da su tek na pola puta.

“Tek smo na pola puta, iako je prednost od šest bodova zaista dobra. No, ništa ne garantuje ukoliko ne budemo fokusirani na krajnji cilj. I, smatram da nije samo Crvena zvezda takmac za titulu, tu su Vojvodina i još nekoliko timova, koji će sigurno krojiti tabelu. Dobra okolnost po nas je i činjenica da nam raspored prilično ide na ruku, pošto većinu mečeva igramo u Beogradu, ali najbitnije je da sve neizvesnosti rešavamo na terenu, pravim odnosnom prema igri i dresu koji nosimo. Ukoliko ispunimo taj uslov, nemamo razloga nikoga da se plašimo”, jasan je Škuletić.

Komentari / 0

Ostavite komentar