Терза: Све играче смо довели за ''Џ''!

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић изјавио да клуб није имао никакве трошкове у јануарском прелазном року.

Фудбал 07.02.2015 | 19:00
Терза: Све играче смо довели за ''Џ''!

Црвена звезда налази се у великим финансијским проблемима, због чега су челници клуба морали да посегну за јединим могућим корацима у прелазном року - да доводе оне играче који их неће много коштати.

"Армија наших навијача мора да зна да нисмо поново платили ни динар за обештећења. Доводили смо играче да ризик буде минималан када су у питању странци, а Паркер и Салами морају да се потврде ако желе после краја сезоне да остану у клубу. Заговорник сам тезе да интернационалци морају да праве разлику у односу на домаће играче. Уколико то не буде случај, за нас је у оваквим ангажманима ризик минималан, пошто плата није висока", изјавио је за "Новости" Терзић.

Он је изнео план и како ће то Звезда играти на пролеће, али и јасно ставио до знања да је клуб у веома веома лошем положају.

"Уз искусне асове, треба гурати младе и направити тим који може да се задржи. За сада су сви на продају уколико дође задовољавајућа понуда, због опстанка клуба. Јер, нама је за шест месеци стигло за наплату, са пресудама без жалби, око три милиона евра..."

Генерални директор црвено-белих верује да је посао око добијања домаће лиценце при крају, као и да ће УЕФА имати разумевања када је у питању дозвола за играње у Европи.

"Када је реч о домаћој лиценци, остале су ситнице да се измире, за неколико дана, па се надам да ће нових седам играча добити прилику да бране боје од старта другог дела сезоне. Када је реч о Европи повлачимо неке кораке и надамо се разумевању. Верујем да ће наш план бити одобрен, и да ћемо добити лиценцу", додао је Терзић.

Петар Орландић парафио је уговор са Црвеном звездом на три године.

"Орландићева плата је 4.000 евра. Одмах је пристао на услове, свестан да ће зарада у Европи, уколико се докаже у Звезди, бити многоструко већа. Тога морају сви да се придржавају и да буду задовољни", изјавио је Звездан Терзић.

Коментари / 0

Оставите коментар