Терзић неће у рат са Рамаданијем, већ каже...

Свако је добродошао ко може да помогне Звезди! Генерални директор црвено-белих дипломатски одговорио на питање о тешким речима Томислава Караџића и Милорада Вучелића на рачун Фалија Рамаданија.

Фудбал 07.02.2015 | 10:40
Терзић неће у рат са Рамаданијем, већ каже...

Шири се фронт против једног од најутицајнијих менаџера у српском фудбалу Фалија Рамаданија! Прво је потпредседник Партизана Милорад Вучелић говорећи о трансферу Данила Пантића истакао да руководство црно-белих није пристало на уцену првог човека агенције ЛИАН Спорт.

На то се надовезао и председник ФСС Томислав Караџић речима да је немачки агент албанског порекла највеће зло српског фудбала. Међутим, у Црвеној звезди су за сада одлучили да мудро ћуте. Генерални директор црвено-белих Звездан Терзић у изјави за наш портал каже да ће руководство актуленог шампиона сарађивати са сваким ко може да помогне Црвеној звезди.

“Поштујемо свачије мишљење и став. Међутим, у овом тренутку имамо много проблема, и не видим зашто бисмо ми ту нешто коментарисали. Могу само да кажем да ће Црвена Звезда сарађивати са сваким ко може да помогне клубу. Дакле, свако ко може да нам помогне је добродошао”, рекао је Звездам Терзић.

Иначе, агенција ЛИАН Спорт на чијем је челу Фали Рамадани тренутно води бригу о каријерима најталентованијих играча Црвене звезде Луке Јовића и Милоша Стојановића.

Коментари / 0

Оставите коментар