Terzić neće u rat sa Ramadanijem, već kaže...

Svako je dobrodošao ko može da pomogne Zvezdi! Generalni direktor crveno-belih diplomatski odgovorio na pitanje o teškim rečima Tomislava Karadžića i Milorada Vučelića na račun Falija Ramadanija.

Fudbal 07.02.2015 | 10:40
Terzić neće u rat sa Ramadanijem, već kaže...

Širi se front protiv jednog od najuticajnijih menadžera u srpskom fudbalu Falija Ramadanija! Prvo je potpredsednik Partizana Milorad Vučelić govoreći o transferu Danila Pantića istakao da rukovodstvo crno-belih nije pristalo na ucenu prvog čoveka agencije LIAN Sport.

Na to se nadovezao i predsednik FSS Tomislav Karadžić rečima da je nemački agent albanskog porekla najveće zlo srpskog fudbala. Međutim, u Crvenoj zvezdi su za sada odlučili da mudro ćute. Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić u izjavi za naš portal kaže da će rukovodstvo aktulenog šampiona sarađivati sa svakim ko može da pomogne Crvenoj zvezdi.

“Poštujemo svačije mišljenje i stav. Međutim, u ovom trenutku imamo mnogo problema, i ne vidim zašto bismo mi tu nešto komentarisali. Mogu samo da kažem da će Crvena Zvezda sarađivati sa svakim ko može da pomogne klubu. Dakle, svako ko može da nam pomogne je dobrodošao”, rekao je Zvezdam Terzić.

Inače, agencija LIAN Sport na čijem je čelu Fali Ramadani trenutno vodi brigu o karijerima najtalentovanijih igrača Crvene zvezde Luke Jovića i Miloša Stojanovića.

Komentari / 0

Ostavite komentar