Жени се Енди! Хоће ли Виландер бити кум?!

Финалиста овогодишњег Аустралијан опена и четвртопласирани на АТП листи, Енди Мареј, ожениће се са својом вереницом Ким Сирс 11. априла, што је после финала гренд слема у Мелбурну и најавио Новак Ђоковић.

Тенис 07.02.2015 | 09:00
Жени се Енди! Хоће ли Виландер бити кум?!

Венчање ће бити одржано у Марејевом "Кромликс" хотелу, који се налази близу његовог родног места Данблејна, у централној Шкотској.

Енди и Ким су се верили у новембру 2014, најавивши тако да ће се њихова скоро десетогодишња веза ускоро крунисати брачним заветима.

У "Кромликсу" је већ обављено једно Мареј-венчање: Ендијев старији брат Џејми се оженио са Алехандром Гутијерез и том приликом је четвропласирани са АТП листе био кум, а у овом тренутку не зна се и да ли ће му брат "узвратити услугу", јавља ББЦ. Ко зна, можда кум буде Матс Виландер, који је у суперлативима говорио о Мареју пред финале Аустралијан опена, не тако и толико о потоњем шампиону, петоструком прваку овог гренд слема, Новаку Ђоковићу.

Но, да се не бавимо шаљивим нагађањима, вратићемо на крају ову причу у спортске воде, али не у оне статистичке, који би сад могли да истакну да остаје да се од чланова "велике четворке" - ожени још само Рафаел Надал.

Што се одабраног датума венчања тиче, 11. април је субота уочи почетка Мастерса у Монте Карлу, а претходни већи турнир биће Мастерс у Мајамију, који почиње 25. марта.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мд

07.02.2015 09:31

Јесу лијепи, каква ће им бити тек дјеца.

ОДГОВОРИТЕ