Ženi se Endi! Hoće li Vilander biti kum?!

Finalista ovogodišnjeg Australijan opena i četvrtoplasirani na ATP listi, Endi Marej, oženiće se sa svojom verenicom Kim Sirs 11. aprila, što je posle finala grend slema u Melburnu i najavio Novak Đoković.

Tenis 07.02.2015 | 09:00
Ženi se Endi! Hoće li Vilander biti kum?!

Venčanje će biti održano u Marejevom "Kromliks" hotelu, koji se nalazi blizu njegovog rodnog mesta Danblejna, u centralnoj Škotskoj.

Endi i Kim su se verili u novembru 2014, najavivši tako da će se njihova skoro desetogodišnja veza uskoro krunisati bračnim zavetima.

U "Kromliksu" je već obavljeno jedno Marej-venčanje: Endijev stariji brat Džejmi se oženio sa Alehandrom Gutijerez i tom prilikom je četvroplasirani sa ATP liste bio kum, a u ovom trenutku ne zna se i da li će mu brat "uzvratiti uslugu", javlja BBC. Ko zna, možda kum bude Mats Vilander, koji je u superlativima govorio o Mareju pred finale Australijan opena, ne tako i toliko o potonjem šampionu, petostrukom prvaku ovog grend slema, Novaku Đokoviću.

No, da se ne bavimo šaljivim nagađanjima, vratićemo na kraju ovu priču u sportske vode, ali ne u one statističke, koji bi sad mogli da istaknu da ostaje da se od članova "velike četvorke" - oženi još samo Rafael Nadal.

Što se odabranog datuma venčanja tiče, 11. april je subota uoči početka Mastersa u Monte Karlu, a prethodni veći turnir biće Masters u Majamiju, koji počinje 25. marta.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Md

07.02.2015 09:31

Jesu lijepi, kakva će im biti tek djeca.

ODGOVORITE