Обустављен саобраћај Костајница - Приједор

Саобраћај на регионалном путу Костајница - Приједор обустављен је због заглављивања камиона предузећа "Приједор путеви", који је чистио ову дионицу.

Република Српска 06.02.2015 | 13:06
Обустављен саобраћај Костајница - Приједор

Саобраћај је обустављен око 12.00 часова.

Директор предузећа "Комунално" Костајница Слободан Вуруна рекао је да ће, уколико ускоро механизација "Приједор путева" не очисти овај путни правац, то учинити "Комунално".

"Све службе Комуналног предузећа и ангажованих подизвођача на пословима зимске службе су од јутрос на терену и путеви се чисте по приоритетима како је дефинисано планом зимске службе", рекао је Вуруна.

Проблема је јутрос било и на магистралном путу Костајница - Нови Град, на којем се саобраћај одвијао успорено, због закашњелог изласка механизације "Приједор путева" на ову путну комуникацију.

Сви локални путеви на подручју општине Костајница проходни су, а на појединим дионицима у вишим дијеловима општине има наноса снијега који је у овим дијеловима општине Костајница висок и до 50 центиметара.

Тежак и мокар снијег проузроковао је неколико кварова на електро мрежи, па је од јутрос било неколико прекида у снабдијавању електричном енергијом, речено је Срни у "Електродистрибуцији" у Костајници.

Извор: СРНА

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ПОШТЕНО

06.02.2015 12:21

СВЕ НАМ СЕ ЗАГЛАВИЛО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

06.02.2015 13:49

СРНА лазе.Пут није блокиран!

ОДГОВОРИТЕ