Obustavljen saobraćaj Kostajnica - Prijedor

Saobraćaj na regionalnom putu Kostajnica - Prijedor obustavljen je zbog zaglavljivanja kamiona preduzeća "Prijedor putevi", koji je čistio ovu dionicu.

Republika Srpska 06.02.2015 | 13:06
Obustavljen saobraćaj Kostajnica - Prijedor

Saobraćaj je obustavljen oko 12.00 časova.

Direktor preduzeća "Komunalno" Kostajnica Slobodan Vuruna rekao je da će, ukoliko uskoro mehanizacija "Prijedor puteva" ne očisti ovaj putni pravac, to učiniti "Komunalno".

"Sve službe Komunalnog preduzeća i angažovanih podizvođača na poslovima zimske službe su od jutros na terenu i putevi se čiste po prioritetima kako je definisano planom zimske službe", rekao je Vuruna.

Problema je jutros bilo i na magistralnom putu Kostajnica - Novi Grad, na kojem se saobraćaj odvijao usporeno, zbog zakašnjelog izlaska mehanizacije "Prijedor puteva" na ovu putnu komunikaciju.

Svi lokalni putevi na području opštine Kostajnica prohodni su, a na pojedinim dionicima u višim dijelovima opštine ima nanosa snijega koji je u ovim dijelovima opštine Kostajnica visok i do 50 centimetara.

Težak i mokar snijeg prouzrokovao je nekoliko kvarova na elektro mreži, pa je od jutros bilo nekoliko prekida u snabdijavanju električnom energijom, rečeno je Srni u "Elektrodistribuciji" u Kostajnici.

Izvor: SRNA

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

POŠTENO

06.02.2015 12:21

SVE NAM SE ZAGLAVILO.

ODGOVORITE
Name

Nikola

06.02.2015 13:49

SRNA laze.Put nije blokiran!

ODGOVORITE