Звезда довела још једно појачање!

Црвено-бели нису завршили с довођењем нових фудбалера. У петак ће бити завршен трансфер још једног центарфора.

Фудбал 05.02.2015 | 19:00
Звезда довела још једно појачање!

Шампион Србије у пролећну трку са лидером Партизаном неће ући са тројицом, већ четворицом нападача!

Петар Орландић, центарфор Зете из Голубоваца, потписаће у петак четворогодишњи уговор са Црвеном звездом, сазнаје МОНДО из поузданих извора.

Тренер Ненад Лалатовић, који тренутно на припремама у Белеку има на располагању тројицу класичних нападача, Џошуу Паркера, Луку Јовића и Фуада Саламија, сада ће добити још једну опцију у шпицу, робусног и снажног центарфора, ког смо већ представљали.

Одлуку да се Орландић, ипак, доведе (за још необјављено обештећење), челници црвено-белих донели су после дуже од месец дана вагања, када је тренер Лалатовић одлучио да се захвали на сарадњи нападачу Ђорђу Деспотовићу. Свему је претходио одлазак првог центарфора у јесењем делу сезоне, Ђорђа Ракића.

У једном тренутку, у Звезди су јавно поручили да су им тројица нападача сасвим довољна за 15 пролећних утакмица, али се у финишу зимског прелазног рока Управа, ипак, одлучила за још једно појачање.

Орландић се, према грађи, стилу игре и снази, битно разликује од Јовића, Паркера и Саламија, с тим да је Лалатовић често током припрема испробавао младог Јовића на крилним позицијама, а то је иначе и примарна Паркерова улога у тиму. Да је, поред Нејца Печника, ове зиме клуб напустио и Дарко Лазовић, могли бисмо да кажемо да је Орландић био неопходан за безбрижне ротације у другом делу сезоне.

Овако, Лалатовић ће морати добро да израчуна како ће поделити минуте нападачима до краја сезоне, како не би било незадовољних. Међутим, ако тренере питате, они ипак више воле да имају јаку конкуренцију...

Коментари / 0

Оставите коментар