Zvezda dovela još jedno pojačanje!

Crveno-beli nisu završili s dovođenjem novih fudbalera. U petak će biti završen transfer još jednog centarfora.

Fudbal 05.02.2015 | 19:00
Zvezda dovela još jedno pojačanje!

Šampion Srbije u prolećnu trku sa liderom Partizanom neće ući sa trojicom, već četvoricom napadača!

Petar Orlandić, centarfor Zete iz Golubovaca, potpisaće u petak četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saznaje MONDO iz pouzdanih izvora.

Trener Nenad Lalatović, koji trenutno na pripremama u Beleku ima na raspolaganju trojicu klasičnih napadača, Džošuu Parkera, Luku Jovića i Fuada Salamija, sada će dobiti još jednu opciju u špicu, robusnog i snažnog centarfora, kog smo već predstavljali.

Odluku da se Orlandić, ipak, dovede (za još neobjavljeno obeštećenje), čelnici crveno-belih doneli su posle duže od mesec dana vaganja, kada je trener Lalatović odlučio da se zahvali na saradnji napadaču Đorđu Despotoviću. Svemu je prethodio odlazak prvog centarfora u jesenjem delu sezone, Đorđa Rakića.

U jednom trenutku, u Zvezdi su javno poručili da su im trojica napadača sasvim dovoljna za 15 prolećnih utakmica, ali se u finišu zimskog prelaznog roka Uprava, ipak, odlučila za još jedno pojačanje.

Orlandić se, prema građi, stilu igre i snazi, bitno razlikuje od Jovića, Parkera i Salamija, s tim da je Lalatović često tokom priprema isprobavao mladog Jovića na krilnim pozicijama, a to je inače i primarna Parkerova uloga u timu. Da je, pored Nejca Pečnika, ove zime klub napustio i Darko Lazović, mogli bismo da kažemo da je Orlandić bio neophodan za bezbrižne rotacije u drugom delu sezone.

Ovako, Lalatović će morati dobro da izračuna kako će podeliti minute napadačima do kraja sezone, kako ne bi bilo nezadovoljnih. Međutim, ako trenere pitate, oni ipak više vole da imaju jaku konkurenciju...

Komentari / 0

Ostavite komentar