Бијељина: Протест становника Дворова

Испред зграде Градске управе у Бијељини јутрос је протестовало око 30-ак мјештана семберског села Дворови. Они су негодовали што ни осам мјесеци након поплава, када је како кажу без икаквог разлога прокопан дио пута у Београдској улици, није урађена њена реконструкција. Посебно су кивни јер су овај пут кажу финансирали из властитих средстава још 1982. године.

Република Српска 05.02.2015 | 18:18
Бијељина: Протест становника Дворова

Од некадашњег пута у овом дијелу Дворова остало је мало асфалта и много рупа и камења. Апели надлежнима да након прокопавања поново асфалтирају пут, били су безуспјешни. Протестом испред изграде Градске управе покушали су још једном да скрену пажњу на проблем.

"Преко тог пута прелазе власници 600 -700 кућа који сматрају да је ово прешло и све границе људског достојанства," каже Стево Качаревић.

"Одломљен је велики дио асфалта, па су људи Имали кварове на аутима", прича Михајло Ђукић.

У Градској управи су потврдили да су упознати о овом проблему и признали да је било извијесних пропуста - исто тако су и обећали да ће асфалтирати пут.

"Оно што је потпуно јасно јесте да смо ми криви, могли смо то до сада урадити. Оно је једном урађеном али је снијег, вода, киша однијела све то. Чим буде вријеме дозволило, асфалтираћемо", каже градоначелник Бијељине Мићо Мићић.

Мјештани Дворова повјеровали су овом обећањуе, бар за сада. Очекују да ће осим камиона са шљунком који је јутрос покрио дио пута, ускоро читава Београдска улица добити нови слој - асфалта.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар