Еее! То се зове - подршка тренеру!

Остајеш са нама док не освојиш титулу! „Председник Палота жели да створи тим који ће се пробити у врх италијанског фудбала и сигуран сам да ће у томе успети“, каже директор Роме Валтер Сабатини поводом статуса Рудија Гарсије.

Фудбал 05.02.2015 | 20:00
Еее! То се зове - подршка тренеру!

Мучи се Рома, не може никог да победи, шест утакмица у регуларних 90 минута није оборила противника на плећа (у том нису савладан само Емполи после продужетака), заостаје за Јувентусом седам бодова, елиминисана је из Купа Италије, али промена на клупи неће бити. Бар тако тврди спортски директор Вучице Валтер Сабатини, који је дан после пораза од Фиорентине на Олимпику (0:2) објавио да Руди Гарсија има апсолутну подршку управе.

Штавише, да ће наставити посао све док у Рим не донесе титулу шампиона.
„Гарсија је у претходном периоду добијао понуде које се не одбијају, међутим, жели да остане у Роми и да побеђује са нама. Гарсија и екипа ће се вратити на ниво на коме су били, а Руси неће напустити клуб док не врати Скудето у Рим“, рекао је Сабатини.

Његове речи делују као покушај смиривања страсти међу навијачима после серије лоших резултата који су Рому удаљили од борбе за трофеје. А они су предалеко, јер је у Серији А Јуве одмакао, а у једини преостали фронт је Лига Европе, где јој је ривал у шеснаестини финала Фејенорд. На Олимпику кажу да праве тим за будућност и верују да ће прекинути доминацију Старе даме.
„Дуг је пут до краја првенства. Држимо се на другом месту, а покушаћемо да се пробијемо на прво. Још верујемо да је то могуће. Тренутно нам не иде добро, али такве ствари се дешавају, морамо да пребродимо невоље и вратимо се где смо некад били. Потребно је да вратимо самопоуздање и створимо јачу Рому, спремну да се такмичи. Председник Џејмс Палота жели да створи тим који ће се пробити у врх италијанског фудбала и сигуран сам да ће у томе успети, јер жели да побеђује. Ако у томе не успемо ове године, онда ћемо следеће. Припремамо терен како бисмо освајали трофеје сваке сезоне“, допунио је Сабатини.

Коментари / 0

Оставите коментар