Дани Алвес иде из Барсе?!

Фудбалер Барселоне Дани Алвес спреман је да напусти каталонски клуб предстојећег лета јер му клуб није понудио нови уговор, тврди његов агент.

Фудбал 05.02.2015 | 11:00
Дани Алвес иде из Барсе?!

Алвесу садашњи уговор истиче на крају сезоне, али се мислило да ће потписати нови због забране трансфера која је изречена Барселони, због које не могу да доводе нове играче до 2016.

Међутим, упркос ризику да ће остати без једног од стубова одбране, клуб није имао никакав контакт са Алвесом и његовим агентом, који је бесан због приступа Каталонаца.

“Нису нас контактирали”, рекао је Динорај Сантана, “Такву тишину тумачим као да не желе Данија Алвеса, тако да ћемо ми почети потрагу за новим клубом. Ми нећемо чекати Барселону, они морају да се јаве. Алвес је провео седам година овде и све време је био изузетан професионалац. Барселона већ месец дана нема спортског директора и Алвес слободно може да преговара са било којим клубом. Зубизарета нам није рекао ништа”.

Алвес је у Барселону стигао 2008. године после шест година проведених у Севиљи, са којом је освојио Куп УЕФА 2006. и 2007. године. 31-годишњи фудбалер је потом освојио две титуле у Лиги шампиона и четири у Примери са каталонским клубом.

Коментари / 0

Оставите коментар