Dani Alves ide iz Barse?!

Fudbaler Barselone Dani Alves spreman je da napusti katalonski klub predstojećeg leta jer mu klub nije ponudio novi ugovor, tvrdi njegov agent.

Fudbal 05.02.2015 | 11:00
Dani Alves ide iz Barse?!

Alvesu sadašnji ugovor ističe na kraju sezone, ali se mislilo da će potpisati novi zbog zabrane transfera koja je izrečena Barseloni, zbog koje ne mogu da dovode nove igrače do 2016.

Međutim, uprkos riziku da će ostati bez jednog od stubova odbrane, klub nije imao nikakav kontakt sa Alvesom i njegovim agentom, koji je besan zbog pristupa Katalonaca.

“Nisu nas kontaktirali”, rekao je Dinoraj Santana, “Takvu tišinu tumačim kao da ne žele Danija Alvesa, tako da ćemo mi početi potragu za novim klubom. Mi nećemo čekati Barselonu, oni moraju da se jave. Alves je proveo sedam godina ovde i sve vreme je bio izuzetan profesionalac. Barselona već mesec dana nema sportskog direktora i Alves slobodno može da pregovara sa bilo kojim klubom. Zubizareta nam nije rekao ništa”.

Alves je u Barselonu stigao 2008. godine posle šest godina provedenih u Sevilji, sa kojom je osvojio Kup UEFA 2006. i 2007. godine. 31-godišnji fudbaler je potom osvojio dve titule u Ligi šampiona i četiri u Primeri sa katalonskim klubom.

Komentari / 0

Ostavite komentar