И Додиг под упитником за Србију?!

После Марина Чилића, и Иван Додиг је под знаком питања за дуел првог кола Дејвис купа између Србије и Хрватске, од 6. до 8. марта.

Тенис 05.02.2015 | 10:40
И Додиг под упитником за Србију?!

Чилић већ дуже време не игра због повреде рамена, због чега је отказао учешће на Аустралијан Опену, а потом и турниру у Загребу, на којем је требало да брани титулу.

Додиг се, с друге стране, ове недеље игра у Загребу и истиче да је проблеме са леђима, који су га мучили прошле године, оставио иза себе, али да још не зна да ли ће играти у Краљеву.

“Ако Марин не игра, онда су нам изгледи минимални. Он је наш вођа без којег не можемо да функционишемо. Имамо генерацију играча која може да оствари велики резултат и договор је да покушамо да у наредним годинама идемо на освајање Дејвис купа. Ми то можемо, али само ако смо комплетни. Увек сам на располагању селектора, али морам да пазим и на своје здравље. Везано за меч у Краљеву, још морам да разговарам са селектором”, нагласио је Додиг.

Додиг је тренутно по пласману на АТП листи трећи хрватски тенисер, иза Марина Чилића и Ива Карловића, а испред Борне Ћорића.

Коментари / 0

Оставите коментар