I Dodig pod upitnikom za Srbiju?!

Posle Marina Čilića, i Ivan Dodig je pod znakom pitanja za duel prvog kola Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske, od 6. do 8. marta.

Tenis 05.02.2015 | 10:40
I Dodig pod upitnikom za Srbiju?!

Čilić već duže vreme ne igra zbog povrede ramena, zbog čega je otkazao učešće na Australijan Openu, a potom i turniru u Zagrebu, na kojem je trebalo da brani titulu.

Dodig se, s druge strane, ove nedelje igra u Zagrebu i ističe da je probleme sa leđima, koji su ga mučili prošle godine, ostavio iza sebe, ali da još ne zna da li će igrati u Kraljevu.

“Ako Marin ne igra, onda su nam izgledi minimalni. On je naš vođa bez kojeg ne možemo da funkcionišemo. Imamo generaciju igrača koja može da ostvari veliki rezultat i dogovor je da pokušamo da u narednim godinama idemo na osvajanje Dejvis kupa. Mi to možemo, ali samo ako smo kompletni. Uvek sam na raspolaganju selektora, ali moram da pazim i na svoje zdravlje. Vezano za meč u Kraljevu, još moram da razgovaram sa selektorom”, naglasio je Dodig.

Dodig je trenutno po plasmanu na ATP listi treći hrvatski teniser, iza Marina Čilića i Iva Karlovića, a ispred Borne Ćorića.

Komentari / 0

Ostavite komentar