Шта млади Пантић каже на све што се дешава?

Не желим да продужим сарадњу са Партизаном, то је моја одлука, ничија више! „Ништа нисам потписао са Челсијем, никакав предуговор. Нисам знао чак ни цифру коју су понудили за обештећење, нити сам се интересовао“, рекао је млади фудбалер.

Фудбал 05.02.2015 | 09:40
Шта млади Пантић каже на све што се дешава?

Велика се прашина подигла око судбине Данила Пантића, млади играч није прешао у Челси овог јануара, а одбио је да продужи уговор са Партизаном и због тога ће највероватније пропустити други део припрема и тренирати сам.

Ипак он тврди да му нико у клубу није то још рекао.
„Мисли су ми помешане. Не могу да одговорим на питање какав ми је статус јер све што сазнам је оно што се појави у медијима. Читам да ћу бити изолован од екипе, да не путујем на припреме у Турску и тако редом. А ја сам јуче тренирао са тимом сасвим нормално, нико ми ништа није ни поменуо о тим санкционисањима, нити да нећу путовати на другу фазу рада. Можда нешто ново сазнам данас“, рекао је Пантић за Спорт.

По медијима су се појавиле и информације да је Пантић потписао предуговор са енглеском екипом.
„То што је речено свакако није истина. Ништа нисам потписао са Челсијем, никакав предуговор. Поменути клуб је желео да ме ангажује, послао је понуду Партизану и све остало је било на људима који о томе одлучују. Нисам знао чак ни цифру коју су понудили за обештећење, нити сам се интересовао. Радио сам на припремама сасвим нормално и чекао епилог. Негде сам се психолошки припремао за обе ситуације“.

Партизан је желео да за Пантића добије више од понуђених 760.000 евра, те је идеја била да се са Пантићем потпише нови уговор, а млади фудбалер је открио како он није лично преговарао о томе, али да је предлог одбијен.
„Мој отац Драгутин је причао са директором Милошем Вазуром на ту тему. Отац ми је пренео жељу клуба, али сам се захвалио. Рекао сам да не желим да продужим сарадњу, то је моја одлука. Ничија више, ни агената, нити родитеља, како се, чујем, прича, већ само моја“.

Потпредседник Партизана Милорад Вучелић је најавио да 18-годишњак неће путовати на припреме и да ће тренирати сам.
„Не би то било ништа ново. Седео сам и током јесени 2013. године, тренирао сам, мимо екипе. Седео и већи део минуле јесени из истог разлога. ако за мене нема места, то је одлука клуба, сачекаћу и та три месеца, нећу никоме бити на терету“, поручио је Пантић.

Коментари / 0

Оставите коментар