Šta mladi Pantić kaže na sve što se dešava?

Ne želim da produžim saradnju sa Partizanom, to je moja odluka, ničija više! „Ništa nisam potpisao sa Čelsijem, nikakav predugovor. Nisam znao čak ni cifru koju su ponudili za obeštećenje, niti sam se interesovao“, rekao je mladi fudbaler.

Fudbal 05.02.2015 | 09:40
Šta mladi Pantić kaže na sve što se dešava?

Velika se prašina podigla oko sudbine Danila Pantića, mladi igrač nije prešao u Čelsi ovog januara, a odbio je da produži ugovor sa Partizanom i zbog toga će najverovatnije propustiti drugi deo priprema i trenirati sam.

Ipak on tvrdi da mu niko u klubu nije to još rekao.
„Misli su mi pomešane. Ne mogu da odgovorim na pitanje kakav mi je status jer sve što saznam je ono što se pojavi u medijima. Čitam da ću biti izolovan od ekipe, da ne putujem na pripreme u Tursku i tako redom. A ja sam juče trenirao sa timom sasvim normalno, niko mi ništa nije ni pomenuo o tim sankcionisanjima, niti da neću putovati na drugu fazu rada. Možda nešto novo saznam danas“, rekao je Pantić za Sport.

Po medijima su se pojavile i informacije da je Pantić potpisao predugovor sa engleskom ekipom.
„To što je rečeno svakako nije istina. Ništa nisam potpisao sa Čelsijem, nikakav predugovor. Pomenuti klub je želeo da me angažuje, poslao je ponudu Partizanu i sve ostalo je bilo na ljudima koji o tome odlučuju. Nisam znao čak ni cifru koju su ponudili za obeštećenje, niti sam se interesovao. Radio sam na pripremama sasvim normalno i čekao epilog. Negde sam se psihološki pripremao za obe situacije“.

Partizan je želeo da za Pantića dobije više od ponuđenih 760.000 evra, te je ideja bila da se sa Pantićem potpiše novi ugovor, a mladi fudbaler je otkrio kako on nije lično pregovarao o tome, ali da je predlog odbijen.
„Moj otac Dragutin je pričao sa direktorom Milošem Vazurom na tu temu. Otac mi je preneo želju kluba, ali sam se zahvalio. Rekao sam da ne želim da produžim saradnju, to je moja odluka. Ničija više, ni agenata, niti roditelja, kako se, čujem, priča, već samo moja“.

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić je najavio da 18-godišnjak neće putovati na pripreme i da će trenirati sam.
„Ne bi to bilo ništa novo. Sedeo sam i tokom jeseni 2013. godine, trenirao sam, mimo ekipe. Sedeo i veći deo minule jeseni iz istog razloga. ako za mene nema mesta, to je odluka kluba, sačekaću i ta tri meseca, neću nikome biti na teretu“, poručio je Pantić.

Komentari / 0

Ostavite komentar