Треба ли, уопште, тај Рамадани Партизану?!

"Нека настави у Звезди", оштро поручује потпредседник Вучелић. "Са менаџерима мораш да имаш добру сарадњу", каже спортски директор Ћирић.

Фудбал 05.02.2015 | 08:40
Треба ли, уопште, тај Рамадани Партизану?!

Фудбалски менаџер Фали Рамадани, чији је најближи сарадник бивши голман Партизана Никола Дамјанац, годинама има веома јак утицај у Хумској и, по правилу, заступао је најталентованије играче из школе црно-белих.

Међутим, променом гарнитуре челника тај однос је нарушен.

"Рамадани је лажов, прекидамо сваку сарадњу са њим", понављао је потпредседник ФК Партизан Милорад Вучелић ових дана.

"Нећемо да имамо посла са човеком који нас позове и понуди нешто, а касније нас слаже дајући понижавајуће понуде. Са Партизаном могу да послују само поштени људи по нормалним правилима, а не да се клуб третира као привезак или објекат из којег треба да се извлаче екстрапрофити преко играча".

Додао је и то да...

"Ова Управа ће томе стати на пут у мери и у којој се то може и мислим да смо већ направили искорак у том правцу".

Тим поводом, током промоције Грегора Балажица, новинари су поставили исто питање спортском директору Драгану Ћирићу, чији би глас, уз тренера Марка Николића, требало да буде пресудан када су доласци и одласци играча у питању.

Ипак, Ћирић није делио Вучелићево мишљење у целости, сложио се да је однос између Партизана и менаџера био лош, али није желео да залупи врата никоме...

"Свакодневно се сусрећем с тим. Менаџери су неопходни клубу, али не на овај начин. Како је до сада било, то није нормално. Са менаџерима мораш да имаш добру сарадњу", рекао је кратко Ћирић и није даље образлагао свој став.

Вучелић је открио око чега је настао проблем са Рамаданијем, који дуги низ година такорећи "узима" најталентованију децу из чувене школе црно-белих.

"Покушали смо да понудимо Данилу нови уговор од четири и по године, јер му важећи истиче на лето, али је то одбијено. После је Рамадани причао о обештећењу од милион, милион и по евра, да би касније дошао с папиром на којем се налази далеко мања свота. Значи, тих милион и по нисмо видели у писаном формату, већ је на столу била потпуно другачија понуда, као и да ћемо добити новац када одигра први меч за нови клуб, итд", говорио је Вучелић.

"Таква понуда је за нас била непријватљива и због начина на који се понео према Партизану убудће нећемо пословати. Што се тиче Звезде, нека слободно тамо настави", поручио је оштро Вучелић преко страница "Ало!" новина.

Конкретно о Пантићу, Ћирић је рекао...

"Тај проблем је наслеђен. Урадили смо све што смо могли, али нисмо успели да то завршимо онако како би требало да буде. Пантић није вољан да потпише нови уговор и став клуба је да не иде на припреме у Белек. Он ће тренирати и сачекати да уговор истекне у јуну".

Коментари / 0

Оставите коментар