Treba li, uopšte, taj Ramadani Partizanu?!

"Neka nastavi u Zvezdi", oštro poručuje potpredsednik Vučelić. "Sa menadžerima moraš da imaš dobru saradnju", kaže sportski direktor Ćirić.

Fudbal 05.02.2015 | 08:40
Treba li, uopšte, taj Ramadani Partizanu?!

Fudbalski menadžer Fali Ramadani, čiji je najbliži saradnik bivši golman Partizana Nikola Damjanac, godinama ima veoma jak uticaj u Humskoj i, po pravilu, zastupao je najtalentovanije igrače iz škole crno-belih.

Međutim, promenom garniture čelnika taj odnos je narušen.

"Ramadani je lažov, prekidamo svaku saradnju sa njim", ponavljao je potpredsednik FK Partizan Milorad Vučelić ovih dana.

"Nećemo da imamo posla sa čovekom koji nas pozove i ponudi nešto, a kasnije nas slaže dajući ponižavajuće ponude. Sa Partizanom mogu da posluju samo pošteni ljudi po normalnim pravilima, a ne da se klub tretira kao privezak ili objekat iz kojeg treba da se izvlače ekstraprofiti preko igrača".

Dodao je i to da...

"Ova Uprava će tome stati na put u meri i u kojoj se to može i mislim da smo već napravili iskorak u tom pravcu".

Tim povodom, tokom promocije Gregora Balažica, novinari su postavili isto pitanje sportskom direktoru Draganu Ćiriću, čiji bi glas, uz trenera Marka Nikolića, trebalo da bude presudan kada su dolasci i odlasci igrača u pitanju.

Ipak, Ćirić nije delio Vučelićevo mišljenje u celosti, složio se da je odnos između Partizana i menadžera bio loš, ali nije želeo da zalupi vrata nikome...

"Svakodnevno se susrećem s tim. Menadžeri su neophodni klubu, ali ne na ovaj način. Kako je do sada bilo, to nije normalno. Sa menadžerima moraš da imaš dobru saradnju", rekao je kratko Ćirić i nije dalje obrazlagao svoj stav.

Vučelić je otkrio oko čega je nastao problem sa Ramadanijem, koji dugi niz godina takoreći "uzima" najtalentovaniju decu iz čuvene škole crno-belih.

"Pokušali smo da ponudimo Danilu novi ugovor od četiri i po godine, jer mu važeći ističe na leto, ali je to odbijeno. Posle je Ramadani pričao o obeštećenju od milion, milion i po evra, da bi kasnije došao s papirom na kojem se nalazi daleko manja svota. Znači, tih milion i po nismo videli u pisanom formatu, već je na stolu bila potpuno drugačija ponuda, kao i da ćemo dobiti novac kada odigra prvi meč za novi klub, itd", govorio je Vučelić.

"Takva ponuda je za nas bila neprijvatljiva i zbog načina na koji se poneo prema Partizanu ubudće nećemo poslovati. Što se tiče Zvezde, neka slobodno tamo nastavi", poručio je oštro Vučelić preko stranica "Alo!" novina.

Konkretno o Pantiću, Ćirić je rekao...

"Taj problem je nasleđen. Uradili smo sve što smo mogli, ali nismo uspeli da to završimo onako kako bi trebalo da bude. Pantić nije voljan da potpiše novi ugovor i stav kluba je da ne ide na pripreme u Belek. On će trenirati i sačekati da ugovor istekne u junu".

Komentari / 0

Ostavite komentar