Звезда ће опет звати Бишевца!

У Љутице Богдана је поново актуелна прича око његовог евентуалног повратка у клуб.

Фудбал 05.02.2015 | 14:20
Звезда ће опет звати Бишевца!

Само је чврст уговор са Олимпиком из Лиона и оцена председника клуба Жана-Мишела Олаа да је играч потребан екипи, спречила повратак Милана Бишевца у Црвену звезду још прошле зиме.

Бишевац је тада, у неформалним разговорима са људима из Црвене звезде, недвосмислено поручио да осећа како је време да се врати и заврши каријеру на месту где је све почело, али како шампион Србије није био ни у прилици да разговара око уплате евентуалног обештећења, цела прича је пала у други план, а повремени репрезентативац Србије временом подигао ниво форме и вратио се међу стартере у Лиону.

Међутим, годину дана касније, са 15 наступа у тиму лидера Лиге 1 ове сезоне, Бишевац је доживео једну од две најтеже повреде у спорту - кидање предњих укрштених лигамената колена, због чега ће у четвртак бити оперисан.

Клуб је саопштио да му је неопходна пауза од најмање шест месеци, што значи да ће се момак родом из Косовске Митровице опоравити негде око 31. августа, када ће напунити 32 године.

У Црвеној звезди су поново почели да размишљају о могућности да Бишевца врате у клуб, иако му тај "спорни" уговор са Лионом истиче тек на лето 2016. године. Међутим, под претпоставком да је идеја о овом трансферу реалнија сада, под новонасталим околностима, челници српског клуба вероватно ће наредних дана контактирати и играча и колеге са "Жерлана".

Ипак, важније од било чега биће да операција буде успешна и опоравак што краћи и без последица.

Потом, све ће бити могуће...

 

Коментари / 0

Оставите коментар