Zvezda će opet zvati Biševca!

U Ljutice Bogdana je ponovo aktuelna priča oko njegovog eventualnog povratka u klub.

Fudbal 05.02.2015 | 14:20
Zvezda će opet zvati Biševca!

Samo je čvrst ugovor sa Olimpikom iz Liona i ocena predsednika kluba Žana-Mišela Olaa da je igrač potreban ekipi, sprečila povratak Milana Biševca u Crvenu zvezdu još prošle zime.

Biševac je tada, u neformalnim razgovorima sa ljudima iz Crvene zvezde, nedvosmisleno poručio da oseća kako je vreme da se vrati i završi karijeru na mestu gde je sve počelo, ali kako šampion Srbije nije bio ni u prilici da razgovara oko uplate eventualnog obeštećenja, cela priča je pala u drugi plan, a povremeni reprezentativac Srbije vremenom podigao nivo forme i vratio se među startere u Lionu.

Međutim, godinu dana kasnije, sa 15 nastupa u timu lidera Lige 1 ove sezone, Biševac je doživeo jednu od dve najteže povrede u sportu - kidanje prednjih ukrštenih ligamenata kolena, zbog čega će u četvrtak biti operisan.

Klub je saopštio da mu je neophodna pauza od najmanje šest meseci, što znači da će se momak rodom iz Kosovske Mitrovice oporaviti negde oko 31. avgusta, kada će napuniti 32 godine.

U Crvenoj zvezdi su ponovo počeli da razmišljaju o mogućnosti da Biševca vrate u klub, iako mu taj "sporni" ugovor sa Lionom ističe tek na leto 2016. godine. Međutim, pod pretpostavkom da je ideja o ovom transferu realnija sada, pod novonastalim okolnostima, čelnici srpskog kluba verovatno će narednih dana kontaktirati i igrača i kolege sa "Žerlana".

Ipak, važnije od bilo čega biće da operacija bude uspešna i oporavak što kraći i bez posledica.

Potom, sve će biti moguće...

 

Komentari / 0

Ostavite komentar