Одлична вијест за навијаче Партизана!

После вести да су црно-бели довели и Словенца Грегора Балажица, уочи пута у Турску на други део припрема за нову сезону стигла је још једна добра вест за навијаче Партизана.

Фудбал 04.02.2015 | 21:20
Одлична вијест за навијаче Партизана!

Данко Лазовић предводиће напад Партизана и на пролеће.

У дану када је Грегор Балажиц постигао договор са црно-белима, у Хумској су сазнали и да не остају без стартног нападача, Данка Лазовића.

По свему судећи, лидер шампионата у други круг Суперлиге не улази ослабљен, иако су и Петар Шкулетић и Лазовић били надомак одласка из клуба, већ знатно појачан, јер су пре Балажица стигли Стефан Бабовић и Иван Бандаловски.

"Спортски журнал" пише да Лазовић није прихватио уносну понуду кинеског Тјанђин Теде, вредну више од милион долара. Лазовић је наводно тражио да уговор буде дугорочнији, што Кинези нису прихватили, тако да ће заменик капитена, заједно са Сашом Илићем, повести Партизан у Анталију, на други део припрема.

У исто време, у Хумској морају да размисле шта ће радити са бунтовним Данилом Пантићем, којем је пропао "већ виђен" трансфер у Челси за 900.000 евра, али после кога је поручио да не жели да потпише нови уговор са клубом у ком је поникао.

Пантић на лето постаје слободан играч...

Црно-бели у Турску путују такорећи "празних џепова", јер нова Управа клуба није успела да обезбеди новац за ургентно санирање дугова према играчима, међутим према речима појединих руководилаца, до 10. марта би играчи "Парног ваљка" требало да добију две плате.

Коментари / 0

Оставите коментар