Odlična vijest za navijače Partizana!

Posle vesti da su crno-beli doveli i Slovenca Gregora Balažica, uoči puta u Tursku na drugi deo priprema za novu sezonu stigla je još jedna dobra vest za navijače Partizana.

Fudbal 04.02.2015 | 21:20
Odlična vijest za navijače Partizana!

Danko Lazović predvodiće napad Partizana i na proleće.

U danu kada je Gregor Balažic postigao dogovor sa crno-belima, u Humskoj su saznali i da ne ostaju bez startnog napadača, Danka Lazovića.

Po svemu sudeći, lider šampionata u drugi krug Superlige ne ulazi oslabljen, iako su i Petar Škuletić i Lazović bili nadomak odlaska iz kluba, već znatno pojačan, jer su pre Balažica stigli Stefan Babović i Ivan Bandalovski.

"Sportski žurnal" piše da Lazović nije prihvatio unosnu ponudu kineskog Tjanđin Tede, vrednu više od milion dolara. Lazović je navodno tražio da ugovor bude dugoročniji, što Kinezi nisu prihvatili, tako da će zamenik kapitena, zajedno sa Sašom Ilićem, povesti Partizan u Antaliju, na drugi deo priprema.

U isto vreme, u Humskoj moraju da razmisle šta će raditi sa buntovnim Danilom Pantićem, kojem je propao "već viđen" transfer u Čelsi za 900.000 evra, ali posle koga je poručio da ne želi da potpiše novi ugovor sa klubom u kom je ponikao.

Pantić na leto postaje slobodan igrač...

Crno-beli u Tursku putuju takoreći "praznih džepova", jer nova Uprava kluba nije uspela da obezbedi novac za urgentno saniranje dugova prema igračima, međutim prema rečima pojedinih rukovodilaca, do 10. marta bi igrači "Parnog valjka" trebalo da dobiju dve plate.

Komentari / 0

Ostavite komentar